Vi Ses I Morgen

Download or search for the Vi Ses I Morgen ebook pdf, pdf ebook for read or download subscribe or signup to support authors. Notes some of books may not available for your country and only available for those who subscribe and depend to the source of the book library websites.

Vi ses i morgen

Vi ses i morgen Pdf/ePub eBook Author: ,
Editor: Rosinante & Co
ISBN: 8763819848
FileSize: 1206kb
File Format: Pdf
Read: 1206

GET EBOOK

Vi ses i morgen by , Summary

"Vi ses i morgen" er en pårørendes beretning om at miste den, man elsker, uden at miste sig selv. Om kaos og kærlighed. Og måske mest af alt om troen på livet. Skrevet af Eva Jørgensen, journalist og nyhedsvært gennem mange år på Danmarks radio. Eva Jørgensen mistede sin elskede mand efter et års opslidende sygdom. I denne bog fortæller hun ærligt og modigt om al den skyld og alle de tabuer, der er forbundet med at være tæt på et meget sygt menneske. I bogens begyndelse er Eva og hendes kæreste, Steffen, forelskede og planlægger bryllup. Men Steffens stærke krop begynder at svigte ham. Han snøvler, når han taler, og kæmper med at holde fast om gaflen, når han spiser. Det bliver begyndelsen til Evas sidste år med Steffen. Steffen får diagnosen ALS - en brutal og hurtigt fremadskridende skleroseform - og Eva træder ind i rollen som pårørende, med alt hvad det indebærer af smerte, sorg, frustration og vrede. Deres fælles hjem forvandles til en banegård. Eva bliver kontaktperson for behandlere og offentlige instanser - hun konfronteres med krav og forventninger fra mange sider og skal samtidig håndtere sine egne følelser i et parforhold, hvor magtbalancen forskydes mere og mere. Oven i det hele er Eva nybagt mor. Ti måneder efter deres søns fødsel slutter Steffens liv.

Vi ses i morgen

Vi ses i morgen Pdf/ePub eBook Author: Tore Renberg
Editor: Gyldendal A/S
ISBN: 8702157926
FileSize: 1924kb
File Format: Pdf
Read: 1924

DOWNLOAD

Vi ses i morgen by Tore Renberg Summary

Om kærlighed og penge i verdens rigeste by. Pål har rodet sig ud en spillegæld på en million kroner og forsøger nu sammen med en bande småkriminelle venner at klare tilbagebetalingen – samtidig med at han er hunderæd for at hans to døtre, Tiril og Malene, skal opdage hvad han har gang i. Den sekstenårige kristne pige Sandra har også en hemmelighed. Hun er dybt forelsket i den tiltrækkende og uforudsigelige badboy og børnehjemsdreng Daniel William. Der er ingenting, der kan rokke ved hendes kærlighed. Hverken de bekymrede forældre, Jesus eller Daniels lede og døve plejesøster, som har et skummelt greb om Daniel. Den smældfede Jan Inge er gruppens lederfigur og lige fyldt 40. Han har siden ungdomsårene været kriminel i Stavanger, en by der har forandret sig radikalt efter olien kom til Norge. Horror-eksperten, country-entusiasten og den selvudnævnte filosof bor i et faldefærdigt hus lige op ad jernbanen sammen med sin bedste ven, metal-fanen og romantikeren Rudi, som har ADHD og er kæreste med hans søster, Cecilie, som også bor i huset. Cecilie bærer på den største hemmelighed af dem alle: Hun er gravid, og kan bare håbe på at det er Rudi som er faren og ikke en psykotisk fyr, som snart bliver løsladt fra fængslet. I løbet af tre skæbnesvangre dage i september krydses disse liv på voldelige og romantiske måder, som skal forandre dem for al tid. VI SES I MORGEN er – udover både mørk, foruroligende og morsom – en kaotisk kærlighedshistorie, hvor alle vil have en del af kagen, men så at sige ingen andre end læserne, får hvad de ønsker. ”VI SES I MORGEN er en usædvanlig roman, lige så utrolig som den er realistisk, skrevet med en eksplosiv kraft og en pulserende lidenskab for Balzac. En majestætisk page turner!” Karl Ove Knausgård, forfatter til MIN KAMP

Bleak House

Bleak House Pdf/ePub eBook Author: Charles Dickens
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711506032
FileSize: 1208kb
File Format: Pdf
Read: 1208

DOWNLOAD

Bleak House by Charles Dickens Summary

I årevis har sagen om mr. Jarndyce’ testamente skabt splid mellem hans efterkommere og har drevet flere til vanvid i håbet om at overbevise retten om, at det testamente, der peger på dem som arving, er det rette. Den ældre og godmodige John Jarndyce bliver værge for Ada og Richard, der ligesom ham selv er mulige arvinger, og lader dem sammen med sin anden myndling, Esther, flytte ind hos sig på hans landsted, Bleak House. Han forsøger at forhindre sine unge myndlinger i at lade sig rive med af forhåbninger om at vinde den endeløse retssag, men håbet om at vinde den enorme formue er nok til at drive den unge Richard til vanvid. "Bleak House" er en eminent satire over det absurde engelske retssystem, men det er samtidig en medrivende psykologisk skildring af en række forskellige karakterer. Ligesom så mange andre af Charles Dickens’ fortællinger gemmer historien på et spændende plot fyldt med hemmeligheder, der ikke kan holdes skjult. slx Charles Dickens (1812-70) er et af de helt store navne i engelsk litteratur. Hans bøger læses stadig flittigt og lever videre på både teatret og filmlærredet. I hans bøger fokuserer han ofte på klasseskel og de fattiges kår, til tider tilsat en god portion humor. Foruden romaner har han skrevet mange kortere prosatekster samt skuespil, rejsebøger og børnebøger.

Louis liv

Louis liv Pdf/ePub eBook Author: Johanne Algren
Editor: Art People
ISBN: 8771086234
FileSize: 900kb
File Format: Pdf
Read: 900

DOWNLOAD

Louis liv by Johanne Algren Summary

Louis føler sig tom indeni med Oliver, klubben, kriminaliteten og hashen. Livet kører i ring – centreret omkring gaden, hvor Oliver står i fronten. En tro soldat over for klubben, men hvad med fremtiden, hvad med Louis? Da Serkan kommer ind i Louis’ liv, kaster hun alt ind på at få ham, uanset konsekvenserne. Serkan og Louis bliver meget forelskede og drømmer om en fremtid sammen. Serkan kræver, Louis lægger hele sin destruktive fortid bag sig og bliver på den måde Louis’ vej væk klubben, stofferne og de venner, hun har fået på Staden gennem de sidste mange år af sit liv. Men Serkan er ikke den mand, Louis tror, og det destruktive liv er kun lige begyndt... Måske findes der slet ingen vej til et godt liv, før man finder vej ind til sig selv.

Mørkets oprør 1 - Tegnet

Mørkets oprør 1 - Tegnet Pdf/ePub eBook Author: Kelley Armstrong
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711370742
FileSize: 967kb
File Format: Pdf
Read: 967

DOWNLOAD

Mørkets oprør 1 - Tegnet by Kelley Armstrong Summary

Maya Delaney har altid følt sig tæt forbundet med naturen og de store skove omkring hendes hjem – og det poteformede modermærke på hendes hofte føles som et tegn på, at hun hører til her. Men så begynder foruroligende ting at ske omkring den lillebitte medicinske forskningsby, Salmon Creek. En af skolens elitesvømmere drukner i en helt rolig sø. Pumaer dukker stadigt hyppigere op i skovene, og Mayas bedste ven begynder at udvikle ’dårlige fornemmelser’ om personer, som de møder. Det gælder ikke mindst, den nye dreng i byen, Rafe, en bad boy fra Sydstaterne, som Maya til sin store ærgrelse ikke kan være helt ligeglad med. Især ikke da det viser sig, at Rafe måske har viden om Mayas biologiske forældre – og om hvad der foregår lige under overfladen i den lille by ... Tegnet er første bind i Kelley Armstrongs nye serie, Mørkets oprør. Mørkets oprør er en selvstændig fortsættelse af den populære trilogi Mørkets kræfter. "Med et sikkert mix af videnskab, myter og mysterier skaber Armstrong en levende verden, yderligere forstærket af spændende karakterer. Både fans og nye læsere vil være ivrige efter mere, når Armstrongs historie når frem til den hjertebankende slutning." - Publishers Weekly

Mål! 4: Kampen om finalen

Mål! 4: Kampen om finalen Pdf/ePub eBook Author: Luigi Garlando
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711392800
FileSize: 498kb
File Format: Pdf
Read: 498

DOWNLOAD

Mål! 4: Kampen om finalen by Luigi Garlando Summary

Forårsturneringen er gået i gang, og Cippoline-holdet ligger på andenpladsen i turneringen. Spillerne er parat til at give den hele armen. Men den første kamp går ikke helt som ventet. Tommi og hans holdkammerater er nødt til at overtale Spillo til at droppe judo og vende tilbage til målstolperne ... For, som deres træner , hr. Champignon, siger, det allervigtigste er, at de holder sammen. MÅL-serien er en eventyrlig historie om otte fodboldgale børn og deres oplevelser, kampe og drømme. Skrevet af Luigi Garlando og illustreret af Stefano Turconi.

Dine fjenders fjende

Dine fjenders fjende Pdf/ePub eBook Author: Jan Guillou
Editor: Modtryk
ISBN: 8771462961
FileSize: 1158kb
File Format: Pdf
Read: 1158

DOWNLOAD

Dine fjenders fjende by Jan Guillou Summary

I London fortæller en afhoppet sovjetisk agent om muldvarpe i vestlige sikkerhedstjenester. I Moskva får en deltager i en svensk delegation øje på en mand, som han ikke ventede at finde der. Hans beretning giver forsvarsstabens sikkerhedsafdeling noget at tænke på. I Stockholm pågriber orlogskaptajn Carl Gustaf Gilbert Hamilton en indbrudstyv, som er i færd med at gennemsøge hans bolig. Alt sammen hændelser, hvis indbyrdes sammenhæng ikke er indlysende. Carl Hamilton sættes i aktion. Han må udføre en ukonventionel opgave i Libanon, og i Moskva udfører han den mest uhyrlige ordre, han hidtil har fået. Men kan den svenske forsvarsledelse stole på sin mest kompetente medarbejder, eller er Carl også hyret af andre?

Hereafter #1: Død og forelsket

Hereafter #1: Død og forelsket Pdf/ePub eBook Author: Tara Hudson
Editor: Tellerup A/S
ISBN: 8758811931
FileSize: 741kb
File Format: Pdf
Read: 741

DOWNLOAD

Hereafter #1: Død og forelsket by Tara Hudson Summary

Amelia vandrer fortabt rundt ved den flod som hun druknede i, og efter sin død husker hun kun sit navn. Det ændrer sig dog den dag hun redder Joshua fra at drukne i floden. Han kan se hende, og de forelsker sig straks i hinanden. Men kan man overhovedet være død og forelsket i en levende?

Natten i ventesalen

Natten i ventesalen Pdf/ePub eBook Author: Poul Ørum
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711589728
FileSize: 612kb
File Format: Pdf
Read: 612

DOWNLOAD

Natten i ventesalen by Poul Ørum Summary

Historien om to stille eksistenser, en servitrice og en billetsælger, som bor og arbejder i en lille stationsby, hvor janteloven ligger tungt over gade og vej og ikke mindst i hjerterne på indbyggerne. Der skal ikke meget til, før der løftes øjenbryn eller udstødes fornærmede grynt, så da de to personer beslutter sig for at bryde op sammen, vil forargelsen ingen ende tage. I 1963 mod Poul Ørum De Gyldne Laurbær for Natten i ventesalen. Poul Ørum (1919 - 1997) var en af det 20. Århundredes kendte og elskede forfattere i Danmark. Han debuterede i 1953, men slog især sit navn fast i 1958 med romanen "Lyksalighedens ø". Senere blev han især kendt for krimierne med kriminalassistent Jonas Mørck i centrum. Poul Ørums forfatterskab var ofte præget af en optagethed af samfundets yderområder, uretfærdigheder og de svage skikkelsers skæbner.

Congo: Farezone 5

Congo: Farezone 5 Pdf/ePub eBook Author: Øjvind Kyrø
Editor: Art People
ISBN: 8771592334
FileSize: 1610kb
File Format: Pdf
Read: 1610

DOWNLOAD

Congo: Farezone 5 by Øjvind Kyrø Summary

En rejse gennem verdens største krigsskueplads. Øjvind Kyrø tager i Congo: Farezone 5 læseren med på en rystende ”road-dokumentar” gennem Congos hærgede og dybt forarmede krigszone. Beretningen er formet som en række krydsklip mellem egne oplevelser og historiske rids. I det ene spor følger man den noget hysteriske og hypokondre jeg-person, reporteren Øjvind Kyrø, der må døje med hastighedsdjævle til lands og til vands, med svag kulinarisk standard på spise- og sovesteder samt mudder på støvlerne og ømme baller. I det andet spor føres man ind i et stykke nationalhistorie. Afrika-kenderen Øjvind Kyrø beretter personligt, engageret og dybt chokerende om Congo, dette hus i splid med sig selv; om kannibaler og krigere, om idealister og korrupte embedsmænd, om udbytteren Kong Leopold den II af Belgien og hans grusomme håndlanger Stanley, om drømmeren Lumumba og heksekunstneren Mobutu; helt frem til Kabila og nutidens store Congokrig, der fortsat er et blødende sår midt i Afrikas hjerte. Bogen er et opråb til det danske samfund om opmærksomhed til Congo og det glemte kontinent, Afrika. På bogens forside ses den frygtede militsleder Tango Fort, som Øjvind Kyrø interviewer i bogen.

Den hvide by

Den hvide by Pdf/ePub eBook Author: Jan Thiele
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 871158324X
FileSize: 1009kb
File Format: Pdf
Read: 1009

DOWNLOAD

Den hvide by by Jan Thiele Summary

Den tidligere politimand Frants Hjejle arbejder i en vinhandel, hvor han får til opgave at vande blomster hos en af forretningens store kunder, mens kunden er på ferie i udlandet. Da dagen oprinder, er der ingen blomster at vande, for bopælen er raseret, og kunden ligger død under en væltet sofa. Hjejle undrer sig over, at politiet tilsyneladende vælger at nedprioritere sagen, og han beslutter at efterforske drabet på egen hånd, hvilket imidlertid viser sig at være et livsfarligt projekt. Dette er den syvende bog i serien om detektiven Frants Hjejle. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. "Dansk krimiserie i den mere hårdkogte stil (...) Tonen er tør, distanceret ironisk, og der er i det hele taget noget noir over den usentimentale serie med dens gennemgående og ikke udpræget sympativækkende persongalleri." (Lektørudtalelse, DBC) Jan Thiele, dansk forfatter, født 1957. Har udover bøgerne i Hjejle-serien udgivet krimierne "Mord i Rio" og "Falddato" samt romanen "Luftindånderne". Jan Thiele (f. 1957) er en dansk forfatter. Udover Hjejle-serien har han udgivet krimien Mord i Rio og romanen Luftindånderne.

Tyskerungen

Tyskerungen Pdf/ePub eBook Author: Camilla Läckberg
Editor: Art People
ISBN: 8771082859
FileSize: 1269kb
File Format: Pdf
Read: 1269

DOWNLOAD

Tyskerungen by Camilla Läckberg Summary

Hvorfor har Erica Falcks mor gemt en medalje fra Anden Verdenskrig? Det spørgsmål har rumsteret i Ericas hoved, lige siden hun ryddede op på forældrenes loft og fandt medaljen. Ericas forhold til sin mor var altid anstrengt. Men nu, fire år efter forældrenes død, er Erica parat til at grave i fortiden og måske finde ud af, hvad der lå bag morens reserverede facade. Ericas barsel er slut, og Patrik skal lægge politiarbejdet på hylden for at hellige sig far-rollen og pasningen af den lille derhjemme. Erica har frie hænder. Hun opsøger en pensioneret historielærer for at få noget at vide om medaljens oprindelse. Men manden kan ikke hjælpe hende. To dage senere bliver han myrdet. Vidste han mere, end han fortalte Erica, og har det noget med medaljen at gøre? Erica begynder sin egen efterforskning og går på loftet igen for at finde morens gamle dagbøger frem. Tråd for tråd trævler hun historien om en ung piges turbulente tilværelse under Anden Verdenskrig op. En historie, der tegner et andet billede af moren, end det Erica kender, og kaster lange skygger over Ericas familie.

Vindue uden udsigt

Vindue uden udsigt Pdf/ePub eBook Author: Jane Aamund
Editor: Art People
ISBN: 8771086218
FileSize: 804kb
File Format: Pdf
Read: 804

DOWNLOAD

Vindue uden udsigt by Jane Aamund Summary

I Vindue uden udsigt fortæller Jane Aamund skæbnehistorier om stærke kvinder. Kvinder fra Sydamerika, Afrika, Fillipinerne, Østlandene og ja - Vestjylland. Kvinder, som servicerer herskabet i dagens Danmark som barnepiger, rengøringshjælp, hundeluftere og fuldtidstjenestepiger og herhjemme sjældent kommer til orde. Jane Aamund er selv barn af herskab og tjenestefolk. Hendes egen mor blev selv sendt ud for at tjene, efter den vestjyske familie var ruineret og gården sat på tvangsauktion. I Vindue uden udsigt tager Jane Aamund bladet fra munden og beretter tjenestepigernes utrolige livshistorier og om det nye liv bag facaden i Danmark som en del af hverdagen hos den Nordsjællandske over- og middelklasse.

Sådan lærer du at danse

Sådan lærer du at danse Pdf/ePub eBook Author: Nicola Yoon
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711997168
FileSize: 655kb
File Format: Pdf
Read: 655

DOWNLOAD

Sådan lærer du at danse by Nicola Yoon Summary

Hellere et ensomt hjerte end et knust hjerte! Da Evies forældre fortæller hende, at de skal skilles, besultter hun sig for, at det er slut med romantik! I et forsøg på at kassere alle sine romantiske bøger på en byttecentral, møder hun en mystisk kvinde, der synes at have en mærkelig påvirkning på Evie, for da hun vender hjem, kan hun pludselig se udfaldet af alle forelskelser, hun er vidne til, og de ender alle ulykkeligt. Og det, mener Evie, er kun yderligere bevis på, at man ikke kan bruge romantik og forelskelser til noget. Men da hun forsøger at advare folk om det, der vil ske dem, trænger det ikke rigtig igennem. Faktisk bliver hun bare upopulær. Hvad er det, folk ikke forstår? Eller er der noget, Evie skal lære at forstå? Sådan lærer du at danse er en bog om at håndtere skuffelserne i livet og erfare, at man også kan få noget godt ud af noget skidt. Nicola Yoon er forfatteren bag bl.a. bestsellerne Alt eller intet og Solen er også en stjerne, der begge er filmatiseret. Sådan lærer du at danse udkommer i YA-imprintet CarlsenPuls.

Louis 121092-2922

Louis 121092-2922 Pdf/ePub eBook Author: Johanne Algren
Editor: Art People
ISBN: 8771087567
FileSize: 1848kb
File Format: Pdf
Read: 1848

DOWNLOAD

Louis 121092-2922 by Johanne Algren Summary

Louis på 15 har sat sig nogle klare mål for sommerferien inden hun skal starte i 1.g: Hun vil være sammen med en ældre fyr, hun vil være skæv hver dag, hun vil finde en ny kæreste, og så skal hun se at få slået op med Frederik, for hun glemmer ham hele tiden. På hjemmefronten kæmper hun voldsomme kampe med sin dominerende og kontrollerende far og ønsker sig brændende at flytte hjemmefra. Louis er festdronningen, der eksperimenterer med fyre, sex og stoffer og sætter venskaber på spil i sin voldsomme og ind i mellem destruktive trang til at mærke livet. Da Louis møder den lidt ældre Isak forelsker hun sig voldsomt, og i sin bestræbelse på at holde på ham og hindre ham i at gå tilbage til sin ex-kæreste, tilbyder hun ham sin hjælp i forbindelse med et indbrud der kommer til at koste hende dyrt.

Det sker ikke for mig!

Det sker ikke for mig! Pdf/ePub eBook Author: Gunnel Beckman
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8726303434
FileSize: 1536kb
File Format: Pdf
Read: 1536

DOWNLOAD

Det sker ikke for mig! by Gunnel Beckman Summary

Mias menstruation er tre uger forsinket, og det gør hende nervøs. Hun betror sig til hendes kæreste Jan, der mener, at de hellere må blive gift og flytte sammen i en fart, men Mia vil slet ikke have et barn lige nu. Sådan finder hun ud af, at alle har forskellige meninger om abort, og at hun i sidste ende selv skal træffe beslutningen, uanset hvor svært det end er. Gunnel Beckman (1910-2003) var en svensk børne- og ungdomsbogsforfatter. Hun var primært aktiv som forfatter i 1960'erne og 1970'erne. I hendes ungdomsromaner taklede hun tabu emner fra samtiden såsom abort, død og seksualitet. Hun vandt i 1975 Nils Holgersson-plaketten, en børne- og ungdomslitteraturpris, som ellers er vundet af bl.a. Astrid Lindgren. Hendes bøger er oversat til flere forskellige sprog inklusiv dansk, norsk, tysk, fransk og engelsk.

Slægten

Slægten Pdf/ePub eBook Author: Gustav Wied
Editor: Lindhardt og Ringhof
ISBN: 8711485043
FileSize: 1872kb
File Format: Pdf
Read: 1872

DOWNLOAD

Slægten by Gustav Wied Summary

En kritisk skildring af borgerskabets magt, magtmisbrug og særstatus. Som adelig arver man værdifulde privilegier, men i "Slægten" arver personerne mest af alt en fatal genetisk disposition for dumhed. På satirisk vis latterliggøres samfundets spidser i 1800-tallet, der med deres dobbeltmoral og lumre, luskede livsstil ikke formår leve op til det ansvar, der følger med magten. Den kvabsede baron, Helmuth, har efter sin fars død overtaget en stærkt amputeret ejendom. Hasardspil og dumhed har kostet familien deres formue, men ved et lykketræf skal Helmuth giftes med overklassepigen Alvilda Raskowitz. Men som sin far evner heller ikke Helmuth at føre slægten videre på ansvarlig, adelig måde. I stedet eskalerer den familiære deroute og bliver til en regulær tragedie skildret på underholdende vis i munter-sarkastisk Wied-stil. Fortsættelsen til "Slægten" er "Slægten Opus II", som også hedder "Fædrene æder druer" (1908). Gustav Wied (1858-1914) var en nådesløs revser af det bedre borgerskab og af dets, ifølge ham, udtalte degeneration. Med en svaghed for det skandaløse udfoldede han spændingen mellem borgerskabets kønsforskrækkede harme og samtidige betagelse af den mere vulgære livsstil. Og det var ikke uden omkostninger: på et tidspunkt røg han nogle uger i fængsel, dømt for litterær usædelighed. Wied giver et morsomt indblik i 1900-tallets Danmark, men under hans satiriske bid ligger en fortvivlelse. En desillusioneret pessimists forsøg på at håndtere livets meningsløshed med humor. Værkernes særlige konstellation af det tidstypiske og det almenmenneskeligt har sikret dem klassikerstatus og eviggyldig relevans.

Stenhuggeren

Stenhuggeren Pdf/ePub eBook Author: Camilla Läckberg
Editor: Art People
ISBN: 8771081518
FileSize: 1607kb
File Format: Pdf
Read: 1607

DOWNLOAD

Stenhuggeren by Camilla Läckberg Summary

Da en af Fjällbackas hummerfiskere finder en lille pige druknet, tror man først, at der er tale om en ulykke. Men den retsmedicinske undersøgelse afslører rester af ferskvand og sæbe i hendes mund. Konklusionen er, at nogen har druknet pigen indendørs, klædt hende nøgen og kastet hende i havet. Men hvem har kunnet udsætte den syvårige Sara for denne forbrydelse? Og hvorfor? Patrik Hedström, hvis kæreste Erica netop har født deres første barn, bliver igen involveret i en kompliceret efterforskning sammen med sine kolleger ved Tanumshedes politikorps. Bag Fjällbackas idylliske facade lurer en skjult verden af nabofejder, familiekonflikter og børnepornografi. Begivenheder fra 1920’rnes Fjällbacka er vævet sammen med nutiden, og det viser sig at nøglen til gåden ligger i fortiden ... Camilla Läckbergs tredje kriminalroman om Patrik Hedström og Erica Falck er lige så spændingsmættet som Isprinsessen og Prædikanten.

Sorrig og glæde

Sorrig og glæde Pdf/ePub eBook Author: Eva Jørgensen
Editor: Rosinante & Co
ISBN: 8763815788
FileSize: 440kb
File Format: Pdf
Read: 440

DOWNLOAD

Sorrig og glæde by Eva Jørgensen Summary

Om det meget personlige og smertefulde sorgforløb, Eva Jørgensen gennemlevede efter sin mands død. Eva skulle finde sine ben i en ny hverdag, med en lille dreng, der ikke engang var fyldt et år. Efterfølger til bestselleren "Vi ses i morgen".

Bound in the Bond of Life

Bound in the Bond of Life Pdf/ePub eBook Author: Beth Kissileff,Eric S. Lidji
Editor: University of Pittsburgh Press
ISBN: 082298797X
FileSize: 1674kb
File Format: Pdf
Read: 1674

DOWNLOAD

Bound in the Bond of Life by Beth Kissileff,Eric S. Lidji Summary

On October 27, 2018, three congregations were holding their morning Shabbat services at the Tree of Life Synagogue in Pittsburgh’s Squirrel Hill neighborhood when a lone gunman entered the building and opened fire. He killed eleven people and injured six more in the deadliest anti-Semitic attack in American history. The story made national headlines for weeks following the shooting, but Pittsburgh and the local Jewish community could not simply move on when the news cycle did. The essays in this anthology, written by local journalists, academics, rabbis, and other community members, reveal a city’s attempts to cope, make sense of, and come to terms with an unfathomable horror. Here, members from the three impacted congregations are able to reflect on their experiences in a raw, profound way. Local reporters who wrote about the event professionally contribute stories that they were unable to articulate until now. Activists consider their work at a calm distance from the chaotic intensity of their daily efforts. Academics mesh their professional expertise with their personal experiences of this shattering event in their hometown. Rabbis share their process of crafting comforting messages for their constituents when they themselves felt hopeless. By bringing local voices together into a chorus, they are raised over the din of national and international chroniclers who offer important contributions but do not and cannot feel the intensity of this tragedy in the same way as locals. The essays in this anthology tell a collective story of city shaken to its very core, but determined that love will ultimately win. A portion of the proceeds from the sale of this book will go to Jewish Family and Community Service of Pittsburgh, which serves individuals and families of all faiths throughout the Greater Pittsburgh community.